Életet a városba!

Több, mint angol óra – Több, mint biztonság…


TANULJON ANGOLUL TEXASI TANÁROKTÓL!

 

Interaktív beszélgetések időtlen és mégis aktuális témákról

Csak felnőttek számára! Kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak a Crown Ministries rövid kisfilmjei által inspirált témák alapján. (A beszélgetések alapját képző kisfilmek bemutatóját itt nézheti meg.)

Élettörténetek és életszerű témafelvetések, probléma megoldások és örök érvényű tanulságok kerülnek terítékre. Az erőteljes rövidfilmek kiválóan alkalmasak izgalmas és mély beszélgetések elindítására. Mindezt angolul, amerikai tanárokkal, kinek-kinek a saját nyelvtudásának megfelelő szinten. Elevenítse fel vagy fejlessze beszédkészségét texasi tanáraink segítségével!

 

Időpont:

2017. június 26.(hétfő) – június 30.(péntek) 17.00-19.00 óráig

Helyszín: Puskin Művelődési Ház – Tatabánya (Bánhida)

 2800 Tatabánya, Kossuth utca 4. 

Jelentkezési határidő: 2017. június 1.

 

Figyelem! A csoport felső létszámkorlátja 15 fő. A még szabad helyek feltöltése az érvényes jelentkezések sorrendjében történik. Ne habozzon, jelentkezzen minél előbb!

Egy óra (60 perc) részvételi díja: 2 000 Ft

Az egész hétre jelentkezők számára (napi 2 azaz összesen 10 óra) árából 50% kedvezményt biztosítunk. Ez esetben az összköltség csupán 10 000 Ft, mely magába foglalja a beszélgetések szókincsét tartalmazó írott anyagot is.

Jelentkezni a tatabanyaibaptistak.hu oldalról letölthető jelentkezési lapnak a  tatabanya.baptista@gmail.com e-mail címre való elküldésével, valamint a Kőszikla Baptista Gyülekezet K&H Banknál vezetett 10403758 – 00026775 – 00000009 számlaszámára elutalt 5 000 Ft előleg befizetésével lehet.

A közlemény rovatba, kérjük, tüntesse fel nevét és a „Több, mint biztonság” programcímet! Köszönjük!  A sikeres jelentkezésről értesítést küldünk.

 

Elérhetőségeink: tatabanya.baptista@gmail.com   Tel.: 20 886 1873

JELENTKEZÉSI LAP

 

Várjuk jelentkezését!

Szervezők: International Commission / tatabányai baptisták

 

Add hozzá a véleményed!

Életet a városba!