Életet a városba!

A VÁGY c. kortárs művészeti kiállítás a Puskinban

A Művészetek Völgye, Szombathely, Kőszeg, Kaposvár majd Székesfehérvár után március 8-14-ig Tatabányán a Puskinban is látható lesz a VÁGY című kortárs művészeti kiállítás.

A kiállítás megnyitójára a Puskin Művelődési Házban március 8-án 16.30-kor kerül sor

A tárlatvezetéssel látogatható kiállításon egyedi installációk, kisplasztikák, érmek, szobrok, grafikák, fotómontázsok, valamint animációs filmek láthatóak.

A kiállító művészek:

BÓDI Kati

DELI Eszter Kinga

HORVÁTH László

HORVÁTH Ladrián

KISS Virág

FEKETE Lívia

ZÁBORSZKY Dávid

Furcsának, talán provokatívnak tűnhet a cím, pedig mindannyian érintettek vagyunk a kiállítás által felvetett kérdésekben.

Vegyük például a másik ember pénztárcáját, mely vastagabb, vagy éppen vékonyabb, mint a miénk… Ebből fakadóan sok érzés és vágy fakadhat a szívünkben. És nem mindegy, hogy e téren, hogyan viszonyulunk egymáshoz.

Kivétel nélkül mindannyiunknak vannak felettesei, akiknek engedelmességgel tartozunk. Nem, vagy nem feltétlenül mi választottuk őket, de ez nem sokat változtat ezen a viszonyon. Mások meg talán éppen nekünk tartoznak engedelmességgel. Ez pedig talán éppen nekik nem könnyű.

Végül, de nem utolsó sorban, mindannyian férfiak, vagy nők vagyunk és kölcsönösen nagy talányt jelentünk egymás számára. Sok betöltetlen, vagy éppen betöltött vágy lehet ezzel kapcsolatban is bennünk.

A VÁGY kiállításon a művészek ezen témakörök mentén, őszinte kérdésekre kerestek őszinte válaszokat.

A belépés díjtalan!

 Facebookon is megtalálhatsz, itt!

Add hozzá a véleményed!

Életet a városba!